Infographic – byggnader i världen

Infographic – byggnader i världen

Projekttyp: Skoluppgift Datum: 16-03-08 Under kursen Grafisk design för tryck (fördjupning) fick vi till uppgift att skapa infografik. Vi fick tre listor med statistik, den ena var på världens högst byggnader, vilken land de fanns i samt höjd på byggnaden. Uppgiften var sedan att presentera statistiken på ett tilltalande valfritt sätt. Jag valde att illustrera varje byggnad med enbart grått, för att sedan göra två staplar bredvid byggnaden. Den blåa presenterar byggnadens höjd i meter och den gula presenterar antalet våningar som finns i byggnaden. För att göra illustrationen lite roligare valde jag även att markera ut den nivå där molnen börjar och illustrera några moln på den höjden. Klicka på bilden för att se i större storlek.
Read More
Savannen

Savannen

Projekttyp: Fritidsprojekt Datum: 2012-09-25 Illustration gjord i Illustrator.
Read More
Cupcakes

Cupcakes

Projekttyp: Fritidsprojekt Datum: 25-09-12 En illustration skapad i Illustrator.
Read More
Kvinnor

Kvinnor

Projekttyp: Fritidsprojekt, från webbtutorial Datum: 25-11-10 Det här är en illustration som jag skapat i Photoshop med hjälp av olika storlekar, tryck och färg på penslar. Svartvit. En annan version.  
Read More
Julen

Julen

Projekttyp: Fritidsprojekt Datum: 2021-12-08 Illustration gjord i Illustrator.
Read More
Kalle och Toker

Kalle och Toker

Projekttyp: Fritidsprojekt Datum: 2011-02-02 Illustration gjord i Illustrator. Ritat av en ursprunglig bild för att öva på linjer.
Read More