Hälsning till våra läsare

Home / Vardagen / Hälsning till våra läsare

hälsning-800

I gårdagens tidning, torsdag 21 juli, hade jag med en hälsning i papperstidningen till NWT’s läsare. Hälsningen skrivs av någon av oss medarbetare och är en grej som vi har med i tidningen varje dag. Jag tycker hälsningarna är kul att läsa, men lite svåra att skriva då de ska vara väldigt korta och om ett helt valfritt aktuellt ämne. Svårt att välja vad man ska skriva om, haha. Det här var min första hälsning jag gjort. Som ni kanske ser skriver jag om att det bästa med sommaren är att kunna vara utomhus och äta middag. Det är så mysigt.

På samma sida var det även en artikel om att vi återigen slagit rekord på antalet unika läsare på nwt.se. Väldigt roligt. Tyvärr var jag ledig och missade firandet och fikat på bryggan utanför kontoret, men jag hade en superbra dag i båt på sjön så det var inte så synd om mig.

Jag gillar verkligen att vara en del av Nya Wermlands-tidningen och rapportera nyheter tillsammans med så många duktiga kollegor. Varje dag lär man sig nya saker.