Avskedslunch

Home / Vardagen / Avskedslunch

16-mars

Idag visade sig Karlstad på sin allra finaste sida: SOL! Börjad dagen med en cykeltur i det soliga vädret in till stan där jag mötte upp Maja. Vi skulle skriva klart en uppgift vi skriver ihop i distanskursen kriskommunikation som vi båda läser. Det blev plugg två timmar på vårt stammis-ställe: Espresso House. Där har vi spenderat många timmar under vår studietid.

Efter det gick vi vidare till inre hamn där vi först njöt i solen en stund innan vi gick in på Ankdammen för att äta lunch med Sofia och Therese. Det blev en ”avskedslunch” för bästa Maja som flyttar till Stockholm på söndag… Kommer sakna henne här men ser fram emot att åka och hälsa på henne i Stockholm under våren!

I veckan har jag även fixat lite här på bloggen, lagt upp sidmenyn över inläggen för att kunna bredda inläggen och få plats med större bilder, nu är jag nöjd. Blir nog lite mer småfix innan jag är hundra procent nöjd men för nu får det vara såhär.