Uppgraderad sovhörna

Home / Vardagen / Uppgraderad sovhörna

kaos

Såhär såg det ut tidigare idag hemma hos mig. Ett tag efter att denna bild togs såg det ännu värre ut. Nämligen när jag packat ur alla delar ur kartongerna. Gick knappt att röra sig i lägenheten för det låg skräp överallt. Ja, och anledningen till detta var att min efterlängtade säng äntligen levererades. Beställde den för ca. två månader sedan och jag har sedan jag flyttade in sovit på luftmadrass. Det har gått bra men nu ska det bli väldigt skönt att sova i en riktig säng.

Jag har tur som bor nära en återvinningscentral, då det bara var att gå över gatan med allt skräp. Fem gånger fick jag gå men det var det värt för att bli av med dem direkt istället för att vänta på att mamma skulle komma med bilen.

Idag har jag även hunnit med att testa tvättstugan, ville ju ha rena sängkläder när nya sängen kom. På kvällen var jag även hemma hos mamma och kollade Sveriges mästerkock som är vårt gemensamma favoritprogram. Vi kollar alltid på det tillsammans och lagar mat. Nu när jag har flyttat är vi varannan vecka hos henne och varannan hos mig. Idag lagade vi nån renskavsgryta, aldrig smakat det förut men tyckte köttet smakade precis som vanlig köttfärs så jag var inte så imponerad av det.

Här kommer en bild på hur det blev när sängen var på plats, lite bättre än vad det såg ut på bilden innan va?

nysang
Myshörnan, nu saknas bara någon typ av sängbord.