På plats i nya lägenheten

Home / Vardagen / På plats i nya lägenheten

Nu har jag äntligen fått nycklarna till min nya lägenhet. Som jag har längtat. Därför har det varit lite tyst här på min nystartade blogg, jag har helt enkelt haft fullt upp med att flytta, fixa och få ordning här hemma. Har blivit så stor skillnad på lägenheten från hur de såg ut innan. Kan ju säga att jag och personen som bodde här innan inte hade samma inredningsstil. I natt sov jag första natten i lägenheten och idag blir andra natten. Jag sover dock på luftmadrass då min säng jag beställt inte levererats än. När jag köpte sängen var det sagt att den skulle komma vecka 8, men nu ser jag på leverensstatusen på SOVA’s webbplats att den inte ska komma fören vecka 10, inte kul. När sängen kommit på plats och allt annat börjat ta form ska jag visa lite för och efter bilder här tänkte jag.

Nu har jag precis gjort ansökan om mitt examensbevis, så skönt att vara färdig med utbildningen. Jag läser ju dock fortfarande några kurser som jag tror kan vara bra att ha med sig i arbetslivet, bland annat kriskkommunikation och en kurs som handlar om kommunikation på sociala medier.