Första inlägget

Home / Vardagen / Första inlägget

Nu har jag bestämt mig för att testa på det här med blogg igen. Har försökt flertalet gånger tidigare men lagt ner efter ett tag. Kommer nog inte bli någon väluppdaterad blogg utan mer när det händer något rolig. Det är så kul att kunna kolla tillbaka på året som gått och se vad man lyckats åstadkomma.

Ni som läser och inte känner mig, jag är en 21 årig tjej från Karlstad. Jag har en katt som är min lilla ögonsten och antagligen kommer visas upp en hel del i mina inlägg. Något annat som ni nog kommer få se här är matlagning då det är ett stort intresse hos mig.

Det händer mycket i livet just nu. Förra veckan fick jag och min uppsats-partner tillbaka vår C-uppsats, detta vill jag dock ägna ett inlägg till längre fram och skriva mer om då. I och med att uppsatsen blev klar blev jag även klar med min kandidatexamen. Nu väntar jag bara på att poängen ska rapporteras in så jag kan begära ut mitt examensbevis. I vår/sommar blir det examenshögtid då även resten av klassen är klara med utbildningen och alla ska få sitt klassiska glasäpple som är tradition på Karlstad Universitet.

Om bara ett par dagar flyttar jag även till min nya lägenhet vilket jag ser fram emot. Det ska bli väldigt kul att få inreda och fixa i ordning. Det kommer ni som läser få följa här på bloggen.

 

Processed with VSCOcam with f2 preset
Min lilla ögonsten.